Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Det er en krav, at alle byfornyelsesprojekter, der er omfattet af BvB's forsikring, skal kvalitetssikres.

Der er metodefrihed hvad angår selve udformningen af kvalitetssikringen. Alligevel er det afgørende, at det af materialet tydeligt fremgår, hvilke beslutninger, der er foretaget undervejs – fx for valg og ændringer af løsninger og materialer – og hvordan du som rådgiver har udført løbende kontrol og tilsyn med byggeriet.

Som rådgiver på et byfornyelsesprojekt er det dit ansvar at sikre tilstrækkelig dokumentation af det samlede projekt. Når byfornyelsen er afsluttet, skal du sende en digital kopi af alt projektmateriale og kvalitetssikringsmateriale til det eftersynsfirma, der udfører BvB's 1-års eftersyn. Eftersynsfirmaet vil senere sende materialet videre til os, så vi kan opbevare det i forsikringsperioden.


Sådan samler og ajourfører du KS-materiale

Vi har lavet en række paradigmer der hjælper dig med at samle og ajourføre kvalitetssikringsmaterialet løbende gennem byggeprocessen:

Adresseoversigt.docx

Afleveringsprotokol.docx

Bygningsdelsoversigt.docx

Dokumentoversigt.docx

Førregistrering med projektforslag.docx

Kontrolplan-entreprenør.docx

Mangelliste.docx

Mini-kontrolplan.docx


Lav en drifts- og vedligeholdsplan
For at sikre, at byfornyelse forbliver en langsigtet investering, skal ejendommen vedligeholdes. Når byggesagen er slut, skal bygherre derfor udarbejde en drift- og vedligeholdelsesplan for ejendommen. Som rådgiver kan du med fordel bistå bygherren med denne opgave.

Hent vejledning i udarbejdelse af driftsplan her.

Senest ændret den: 02-07-2019 14:25
new bg
Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Tlf: 82 32 24 00
bvb@bvb.dk