Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Når kommunen giver tilskud til et byfornyelsesprojekt i henhold til byfornyelsesloven, og projektet er kvalitetssikret, bliver ejendommen omfattet af BvB's forsikringsdækning. Forsikringen dækker bygherres udgifter til udbedring af byggeskader, der måtte opstå i de byfornyede bygningsdele inden for en 20-årig periode.

Læs mere om BvB her.

 

Rådgiverrollen er vigtig
Én af de erfaringer, vi har gjort os igennem årene er, at byggeteknisk rådgivning er et centralt element i "den gode byfornyelsesproces".

Når du som rådgiver bliver involveret i byfornyelsen af en ejendom, er det nemlig ofte for en bygherre, der ikke nødvendigvis ved meget om byggeri og byggeledelse. Med dit kendskab til byggeprojektering kan du derfor yde en værdifuld assistance til bygherren og herigennem være med til at sikre en god byfornyelsesproces såvel som et godt resultat.

Her på siden giver vi dig nyttige informationer om byfornyelsesprocessen og din rolle heri. Find også gode råd om, hvordan du bedst bistår bygherre i processen. Fx hvad angår indsendelse af materiale til BvB.

Brug gerne BvB's kort med gode råd til at komme godt igang med byfornyelsen, når du skal rådgive bygherre.
Senest ændret den: 10-05-2019 14:07
new bg
Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Tlf: 82 32 24 00
bvb@bvb.dk