Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
  Nu har du mulighed for at blive klogere på, hvordan BvB hjælper byggeriets parter med at skabe værdi i bygningsfornyelsen – og bygningsrenoveringen generelt.


  Tag godt i mod BvB’s beretning for 2018, hvor vi serverer dig en række historier om vores visioner, projekter og ”hands-on” arbejde med at forebygge de stadig meget omfattende svigt og skader i bygningsrenoveringen og i byggeriet generelt.

  Læs beretningen

  Hvad interesserer dig mest?

  Du kan blandt andet læse om vores vedholdende formidlingsindsats, hvor vi sammen med de byggetekniske uddannelsesinstitutioner forsøger at klæde fremtidens håndværkere og bygningskonstruktører på til at skabe mest mulig værdi i byggeriet.

  Du kan også læse et interview om erhvervsskolernes potentialer og muligheder, hvor to toneangivende uddannelsesaktørers deler deres syn på, hvordan erhvervsskolerne kan bidrage værdifuldt til den virkelighed, der præger byggeriet i dag.

  Du kan også blive klogere på BvB’s tilgang til problematikken om manglende fokus på kvalitetssikring i byggeriet. En problematik, der bliver meget nærværende, når vi i arbejdet med eftersyn og skader ofte ser ind i en meget mangelfuld dokumentation af det udførte arbejde.

  Tag-tegninger og gode råd om valg af korrekt vådrumssikring

  Hvis du interesserer dig for den mere byggetekniske del af BvB’s arbejde, så kan du i beretningen læse om vores 108 opdaterede og videreudviklede Gode Tage-tegninger, der kan downloades fra godetage.dk og anvendes direkte i projekteringen af tagrenoveringer.

  Du kan også få gode råd om, hvad du skal være særlig opmærksom på, når du planlægger og renoverer badeværelser i etageejendomme. Det er nemlig ikke alle løsninger, der dur i dén kontekst, og fejlvalg kan få meget dyre konsekvenser.


  Senest ændret den: 12-04-2019 12:32
  new bg
  Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
  Ny Kongensgade 15
  1472 København K
  Tlf: 82 32 24 00
  bvb@bvb.dk