Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

For at sikre den mest effektive sagsgang mellem BvB og jer som kommune giver vi jer her et overblik over, hvilke oplysninger I skal give os om byfornyelsessager, der er omfattet af BvB's dækning.

Information og materiale kan sendes på mail til Maria Hesselø mah@bvb.dk.

 

FØR BYFORNYELSEN

Støttetilsagn
Vi skal informeres om en ny byfornyelsessag, så vi kan følge en frem til aflevering. Send derfor en kopi af det endelige støttetilsagn til os.

 

UNDER BYFORNYELSEN

Førregistrering
Vi skal vide, hvordan ejendommen så ud før renoveringen, når vi skal foretage eftersyn og afgøre forsikringsdækning ved eventuel byggeskade.

BvB's skema 1
Vi skal vide, hvilke parter der er i sagen, så vi kan introducere os selv og forespørge om forventet afleveringsdato. Send skemaet senest 2 måneder efter endeligt støttetilsagn er givet.

Download BvB's skema 1

Ejers reviderede fortegnelse
Vi skal vide, hvilke arbejder der er omfattet af det støttede projekt for at kunne foretage eftersyn og afgøre forsikringsdækning ved eventuel byggeskade.

Download Ejers reviderede fortegnelse

 

Tidsfristforlængelser
Vi skal orienteres om eventuelle tidsfristforlængelser til at færdiggøre arbejdet, så vi kan planlægge og gennemføre vores eftersyn rettidigt efter afleveringen.

 

EFTER BYFORNYELSEN

Regnskabsblanket – Skema D
Skal sendes til os senest samtidig med bidraget. Bidraget skal indbetales senest 9 måneder efter, at byggeregnskabet er godkendt.

Download Regnskabsblanket - Skema D

 

Senest ændret den: 05-11-2018 08:46
new bg
Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Tlf: 82 32 24 00
bvb@bvb.dk