Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
  Lige inden efterårsferien kunne både lærere og elever på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier nyde resultatet af endnu et vellykket helhedslæringsforløb.

  ​Det var sjette gang, at Herningsholm gennemførte et sådant forløb, og der er ingen tvivl om, at den tværfaglige læring i et helhedsperspektiv er kommet for at blive på skolen. For som uddannelseschef Martin Lyhne Holmgaard udtrykker det:

  Med helhedslæringsmodellen kan vi på én og samme gang gi’ god plads til den fagfaglige læring og samtidig styrke fagenes evne til at samarbejde”.

  Herningsholm er med sin vedholdende indsats for at styrke den tværfaglige læring med til at fastholde fokus på det helt nødvendige helhedsorienterede samarbejde i byggeriet.

  Derfor havde BvB’s vicedirektør Paw Engsbye Rasmussen en særlig anerkendelse med til skolen i form af en Jens Hage-tegning.

  "Herningsholm er en visionær skole, og hver gang jeg besøger den, har jeg en klar oplevelse af at besøge forkants-Danmark” indledte han sin motivation for anerkendelsen og fortsatte: ”Tegningen udtrykker ganske godt, at Herningsholm med sin insisterende indsats er med til at vise vejen for andre erhvervsskoler og inspirere dem til at sætte helhedslæring på skoleskemaet. Og det er der hårdt brug for, for sandheden er jo den, at rigtig mange ”skæverter” i byggeriet netop skyldes fagenes manglende forudsætninger for at skabe holdbare løsninger sammen”.
  Senest ændret den: 23-10-2019 09:50
  new bg
  Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
  Ny Kongensgade 15
  1472 København K
  Tlf: 82 32 24 00
  bvb@bvb.dk