Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Det er et krav, at alle byfornyelsesprojekter, der er omfattet af BvB, skal kvalitetssikres. Ved kvalitetssikring forstås, at rådgiver og entreprenør på skrift og med billeder løbende dokumenterer, hvordan projektet udføres og hvilke beslutninger (ændringer), der træffes undervejs.

Kvalitetssikring er ejendommens ”patientjournal”

Man kan kalde kvalitetssikringsmaterialet for ”ejendommens patientjournal”. Det er nemlig de samme behov og hensyn, der gør sig gældende, når behandlingen af en fast ejendom skal dokumenteres.

Kvalitetssikringsmaterialet er vigtigt at have, når du skal drifte ejendommen og, ikke mindst, hvis der senere hen opstår en byggeskade.

Lad rådgiver varetage kontrol og tilsyn med kvalitetssikring
Hvis du som ejer ikke har et nærmere kendskab til byggeri og byggeledelse kan det være en stor mundfuld at skulle kvalitetssikre det samlede byfornyelsesprojektet selv.

Aftal derfor med din byggetekniske rådgiver, at vedkommende varetager tilsynet og kontrollen med kvalitetssikringen, men sørg for at deltage aktivt på sidelinjen undervejs.

Få et samlet overblik over de aftaler, du bør indgå med din rådgiver

Vi skal have kvalitetssikringsmaterialet
Når byggeriet er afsluttet, skal BvB have en kopi af kvalitetssikringsmaterialet. Vi opbevarer materialet i de 20 år, forsikringen dækker, og vi bruger det i forbindelse med vores obligatoriske eftersyn og hvis vi senere hen skulle modtage en anmeldelse om byggeskade på ejendommen.
Senest ændret den: 16-05-2019 11:02
new bg
Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Tlf: 82 32 24 00
bvb@bvb.dk