Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Det er et krav, at alle byfornyelsessager, der er omfattet af BvB, skal kvalitetssikres. Ved kvalitetssikring forstås, at byggeriets kvalitet sikres igennem løbende dokumentation.

Kvalitetssikringsmaterialet omfatter rådgivers dokumentation for tilsyn og kontrol med byggeriet og entreprenørens dokumentation for det udførte arbejde. Materialet skal tilsammen vise, hvordan projektet er udført – hvilke beslutninger, der er truffet undervejs, fx om valg og ændringer i forhold til projektet.

Kvalitetssikringen skal udføres systematisk igennem hele processen og er en hjælp til at undgå fejl under byggeriet – og i sidste ende forebygge byggeskader.

 

Lad din rådgiver varetage kvalitetssikringen
Hvis du som ejer ikke har et nærmere kendskab til byggeri og byggeledelse kan det være en stor mundfuld at skulle kvalitetssikre det samlede byfornyelsesprojektet selv. Lad derfor din byggetekniske rådgiver varetage denne opgave, men sørg for at deltage aktivt på sidelinjen.

Læs mere om rådgivers opgaver her.

 

Vi skal bruge en kopi af projekt- og kvalitetssikringsmaterialet
Når byggeriet er afsluttet, skal eftersynsfirmaet have tilsendt en digital kopi af det samlede projektmateriale (tegninger og beskrivelser m.v.) og kvalitetssikringsmaterialet. Når eftersynsfirmaet har gennemgået materialet og gennemført eftersynet, sendes det videre til os, så vi kan opbevare det i 20 år.

Læs evt. mere om BvB's eftersyn her.Senest ændret den: 12-06-2017 15:46
new bg
Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Tlf: 82 32 24 00
bvb@bvb.dk