Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Byfornyelsesprocessen kan inddeles i tre faser:

  • En planlægningsfase – før byfornyelsen
  • En byggefase – under byfornyelsen
  • En forsikringsfase – efter byfornyelsen

I planlægningsfasen skal du som ejer omsætte din projektidé til et konkret byfornyelsesprojekt. Kontakt derfor en professionel byggeteknisk rådgiver, der kan hjælpe dig med at udforme et godt projekt og en tilskudsansøgning til kommunen. Når kommunen har taget stilling til ansøgningen, udbydes projektet i licitation. Efter kommunens endelige godkendelse begynder selve byggefasen.

I byggefasen skal den valgte entreprenør udføre selve renoveringen af din ejendom ud fra det godkendte projekt. Med sine kompetencer inden for projektering og byggeledelse kan din byggetekniske rådgiver med fordel stå for selve ledelsen af arbejdet i byggefasen fra start til slut.

Når entreprenøren har afsluttet sit arbejde, og byfornyelsen er færdig, starter BvB's forsikringsfase. I forsikringsfasen vurderer vi kvaliteten af din byfornyelse ved at gennemføre eftersyn. Og skulle der sidenhen opstå en byggeskade, som skyldes byfornyelsesarbejderne, kan du gøre brug af din forsikring hos os. Den dækker i 20 år fra den dato, byggeriet er færdigt.

Få overblik over processen og se, hvordan BvB hjælper dig til at succesfuldt byfornyelsesprojektSenest ændret den: 12-06-2017 15:30
new bg
Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Tlf: 82 32 24 00
bvb@bvb.dk