Byfornyelse med 20 års forsikring mod skader

Familie på tagterrasse

Vi forsikrer ejendomme mod byggeskader, der er blevet byfornyet med offentlig støtte. Hvis du har ansøgt om tilskud til at gennemføre et byfornyelsesprojekt hos din kommune - og kommunen har godkendt din ansøgning - kan ejendommen derfor blive omfattet af BvB's 20-årige forsikring mod byggeskader. 

Søg om tilskud til byfornyelse hos kommunen og få ejendommen forsikret hos BvB

Du kan søge om byfornyelsestilskud, hvis du ejer eller administrerer en privat udlejningsejendom, ejer- eller andelsbolig, der trænger til at blive renoveret. Det er de enkelte kommuner, der administrerer ordningen.

Hvis du ønsker at byforny din ejendom, skal du derfor henvende dig til den kommune, hvori ejendommen ligger, for at få mere information om dine muligheder og deres ansøgningsproces. Det er også dem, der oplyser dig om, din ejendom er omfattet af BvB's forsikring.

Info om forsikringen

Få mere information om BvB's forsikring mod byggeskader.

Tagrenovering med tagoverdækning

Kom godt fra start

Hvis din investering i byfornyelsesprojektet skal forblive en god investering, er det vigtigt at komme godt fra start med projektet allerede fra planlægningsfasen. Her får du en række gode råd til, hvordan du skal gribe det an.

Er I klar til at styre en renovering