Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

​​​​Når I som kommune giver tilskud til et byfornyelsesprojekt iht. byfornyelsesloven, og projektet skal kvalitetssikres, bliver ejendommen omfattet af BvB's forsikringsdækning.

Vores forsikring dækker udgifter til eftersyn, når byggeriet er afsluttet, og til udbedring af byggeskader, der måtte opstå som følge af renoveringen inden for en 20-årig periode.

For ejeren af en renoveringstrængende ejendom, er det derfor en god ordning at blive omfattet af, når vedkommende modtager byfornyelsestilskud.

Læs mere om, hvornår et byfornyelsesprojekt er omfattet af BvB.

Bygningsfornyelse skal forblive en god investering
Når BvB udfører sit arbejde som forsikringsinstans, er det overordnet set med dét formål at sikre den højeste kvalitet i bygningsfornyelsen.

Det er afgørende, at ejere og beboere fortsat kan have deres hjem i ældre men solide og energioptimerede ejendomme, ligesom det er vigtigt, at de penge som stat og kommune giver til bevarelsen af den ældre ejendomsmasse, forbliver en god investering.

Her på siden kan I som kommune læse mere om, hvordan vi sammen sikrer, at offentligt støttede byfornyelsesprojekter bliver en langsigtet succes.
Senest ændret den: 10-04-2019 14:24
new bg
Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Tlf: 82 32 24 00
bvb@bvb.dk