Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Hvis din ejendom er fra før 1960 og trænger til renovering, eller hvis den har energimæssige mangler (uanset opførelsesår), har du mulighed for at ansøge kommunen om offentligt byfornyelsestilskud efter loven om byfornyelse og udvikling af byer.

 

Vi forsikrer din byfornyelse
Når kommunen giver dig tilsagn om økonomisk støtte til at byforny din ejendom, afklares det samtidig om projeketet er så stort, at det skal kvalitetssikres og dermed være omfattet af BvB's forsikringsdækning. Er projektet kvalitetssikret, har du mulighed for at gøre brug af forsikringen i tilfælde af byggeskader, der måtte opstå som følge af renoveringen.

 

Kommunen betaler forsikringspræmien
Vores forsikring dækker i 20 år fra den dato, byggeriet er afleveret, og præmien (1,5% af den samlede ombygningsudgift) er et engangsbeløb, kommunen regner ind i byggesagens økonomi. Der er derfor ikke en meromkostning forbundet med forsikringen for dit vedkommende.

Lære mere om BvB her.

 

Sæt dig grundigt ind i procesen
Inden du går i gang med at søge kommunen om byfornyelsestilskud, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i, hvordan processen forløber før, under og efter byfornyelsen.

Her på siden fortæller vi dig, hvad du skal huske, og vi giver dig gode råd til at opnå en god proces og et holdbart resultat.

 
Senest ændret den: 08-12-2015 11:12
Senest ændret den: 07-04-2016 07:42
new bg
Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Tlf: 82 32 24 00
bvb@bvb.dk