Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
  I 2003-2005 fik en andelsboligforening på Østerbro i København etableret en tagetage under en tagrenovering. Men for et år siden viste det sig, at en større rådskade havde udviklet sig i konstruktionen.


  For ca. 14 år siden gennemførte en andelsboligforening et større byfornyelsesprojekt med offentlig støtte. Renoveringen af foreningens ejendom bestod bl.a. i en totaludskiftning af tagkonstruktionen og etablering af nye taglejligheder i to etager.

  De nye etager blev bl.a. udført i præfabrikerede tagelementer med en eftermontering af tagpap og stålplader. Byggeriet er et eksempel på et udviklings- og emonstrationsprojekt, hvor det industrielle byggeri møder det håndværksmæssige og historiske byggeri og byggestil.

  I 2013 henvendte andelsboligforeningen sig til BvB, fordi den sternplade fra tagudhænget var faldet ned. Det skulle efterfølgende vise sig, at der ikke blot var tale om et mindre svigt men et ”alvorligt sygt” tag.

  Byggeskaden på taget af ejendommen på Østerbro er et eksempel på en skade, der tydeligt viser, hvilke konsekvenser det har, når kvaliteten af det udførte arbejde halter.

  Læs om årsagen til skaden og udbedringsforløbet  Senest ændret den: 13-06-2017 11:10
  new bg
  Ny Kongensgade 15  /  1472 København K  /  Tlf: 82 32 24 00  /  bvb@bvb.dk
  Ny Kongensgade 15
  1472 København K
  Tlf: 82 32 24 00
  bvb@bvb.dk